Bästa planeringsverktygen online för vardag och projekt


Utan planering kan även den bästa av planer gå i stöpet. Projektplanering ser till att man har kontroll på dagarna och att man inte missar sina deadlines, men även att man har rätt fokus på det som är viktigt. Vetenskapen har visat att en nedskriven plan ökar chanserna till att nå sitt mål med 50% jämfört med att endast ha planen i sitt huvud.

Det finns dock många verktyg att välja på. Här kommer ett urval för både dig som privatperson, frilansare eller entreprenör.


1. Planvion

En mycket enkel och användarvänlig tjänst för planering, med effektiva verktyg för att nå dina mål utan en massa onödiga funktioner och utvecklat av en svensk firma. Använder den vetenskapligt validerade metoden WOOP för att arbeta målfokuserat.

Rösta Läs mer

2. Freedcamp

En amerikansk tjänst som är bland de största. Gränssnitt med väldigt många ikoner och knappar som kan ta tid att lära sig, men har de flesta funktioner en större organisation kan önska sig. Finns gratisversion för att testa innan man bestämmer sig.

Rösta Läs mer

3. Toggl

En stor favorit bland frilansare och mindre team. Projektplaneringsverktyg i all ära, men tjänsten startade ursprungligen som en time tracker för att hålla reda på hur mycket man ska fakturera.

Rösta Läs mer

4. Monday

Enkelt gränssnitt och färgglatt "Work OS" med olika arbetsflöden anpassade efter område som HR, försäljning eller utveckling. Prisvärt och som är mycket populärt i kreativa branscher för hantering och översikt av mindre team.

Rösta Läs mer

5. Todoist

Om du nöjer dig med en att-göra-lista i avancerad form, så är detta ett bra alternativ. Även med möjlighet att arbeta i team och dedikera uppgifter till varandra. Avskalat och enkelt, men med vissa begränsningar när det gäller projekt.

Rösta Läs mer

Lägg till ett förslag